SKELLEFTEÅ AIK

Åh fuck fina rubriker nu, saik är i sm-final och jag önskar att jag hade kunnat vara där ikväll!! Taggad som fan nu på att fara ner till Karlstad men vi får väl se hur det går.


A true friend never gets in your way unless you happen to be going down

Glömde ju lägga in den här episka sommarbilden!

Saknar er!

Common sense is not so common

Hemma till sist! Vi var och badade imorse med klassen och det gav mej huvudvärk för resten av dagen men nu börjar den äntligen släppa. Just på grund av huvudvärken har jag gjort i princip ingenting på alla lektioner så dagen har faktiskt varit helt okej.
Dock så ville inte pappa, mamma eller någon annan vettig människa med körkort skjutsa mej och mina vänner till Luleå för att vi skulle kunna se matchen ikväll. Jag tycker att det är väldigt konstigt för har man körtkort så borde man bara tillbringa sin tid med att köra runt (och skjutsa folk) till olika ställen. Hur som helst så kände jag inte taggen för att cykla/åka längdskidor/gå/springa dit så det är nog bara att vänta på bättre tider (sommar haha) då man kan förflytta sig själv på ett behagligare sätt (motorcykel).
Planerna för helgen börjar också likna något nu (efter en del missöden) så det blir nog också kanoners!


Här var vi och simmade idag!


Hittade även den här bilden på Elinas blogg och ja, vad ska man säga, det var längesen?


Last night I had a dream
where I was all alone walking on the street

Failure is success if we learn from it

Idag har jag inte gjort något på min "to do-lista" utan bara obeslutsamt drivit omkring här hemma i väntan på bättre tider (sommar).
När jag letade bilder till mitt förra inlägg hittade jag även denna bild som jag tog i början av september i Stockholm.



Ni som känner mej vet ju vad jag tycker om poliser i allmänhet men denna bild får ändå hamna på min blogg nu, för jag förstår verkligen inte vad man skulle ha en polishusbil till? Någon som vet??

A life without love is like a year without summer

Trots att jag är helt inne i någon sorts hockeyanda just nu och gör allt jag kan bara för att ta mej till Luleå imorgon och att se matchen, så måste jag också erkänna att jag vill ha sommar så grymt mycket! Satt och lyssnade på kents skisser för sommaren och drabbades av en sjuklig längtan av sommar. Längtan att slippa dunjacka och långbenta byxor, slippa cykla och få köra motorcykel istället, slippa skolan och få ett liv igen! Det känns nästan som att jag i ide tillsammans med min motorcykel när hösten/vintern kom och är äntligen påväg fram igen, och det är nära nu, riktigt nära. Bara två veckor och ett påsklov bort sen tycker jag sommaren borde vara här! Det enda sorliga är väl att det kommer bli en hel del sommarjobb precis som förra året och frågan är ju om det är värt att jobba itre veckor och få några tusen när jag samtidigt skulle betala flera tusen bara för att få en vecka till sommarlov! Så frågan är ju, jobba eller inte jobba?

Här kommer iallafall några bilder från förra sommaren:


Jag och Cecilia tog moppen ut till Bergsbyn för att hon skulle få smaka deras läckra glassar!


Någonstans på en grusväg där jag stannade och fotade.


Jag och Amelia var ute och gick längst älven en augustikväll.


Längst upp i bygdsiljumbacken passade jag och Sthina på att köra när vi var på vår årliga moppesemester.

Så sommar, kom och ta mej.

If you judge people, you have no time to love them

Hallå! Imorse var vi ju på nordanå och såg baldershowen och den var sjukt rolig, verkligen över förväntan! Svenskan är nu också bortgjord och nu är det bara engelskan kvar idag som jag och nadja (hahha vad gör hon på den här bilden?) försöker plugga till!



Det enda som återstår nu är att lyckas ta sig till luleå imorgon, men det ser inte ljust ut just nu...

You never lose by loving. You always lose by holding back

Godmorgon! Snart måste jag skynda iväg mot nordanå där jag ska se baldershowen, mycket bra start på denna kalla onsdag. Känner fortfarande glädjerus sen igår och inte ens tanken på dagen svenskaförhör (jag har knappt öppnat boken) kan få mej på sämre humör! Nästan iallafall.



Saknar dej Cecilia!

A real friend is one who walks in when the rest of the world walks out

När jag väl håller på kan jag ju lägga upp en fin bild från förrförra helgen, en mycket trevlig kväll!

get some

Hallå! Jag är så sjukt glad nu så att det är inte sant, kom just hem från aik-matchen, aik vann såklart!! Fick även lite sms när jag var där om att jag (och matilda och filip som jag var där med) var tydligen med på tv haha, läckert. Allvarligt så var det en grymt spännande match och jag hade en störtskön kväll!
Fina matilda!

You know you had fun when you can't tell your parents what you did

Här kommer ännu ett inlägg som är lika djupt som en vattenpöl!
Just nu sitter jag på skolan, jag och Matilda har just sprungit runt på stan typ en timme för att fixa allt till ikväll, vi ska ju såklart på hockey! Så här kommer en läcker bild på två övertaggade tjejor!


TACK ELINA

Äntligen ska jag börja blogga igen och på en ny blogg med en überfin design som min bästa Elina har gjort, tack! Är just hemkommen från fotbollsträning så nu blir det snabbt in i duschen!
Nu har jag även fått krav att jag ska hålla hög standard på inläggen vilket jag kanske inte har lyckats med hittills men jag kan ju skylla på att första inlägget är skrivet av elina...!

puss

hihi

RSS 2.0